Бразилец от Ботев си готви трансфер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:24 / 15.06.2013
5159
Левият бранител на Ботев (Пд) Артур Енрике е ре­шил да се самотрансферира, научи "Мери­диан Мач". "Кариоката" си е направил дис­кове и ги е раздавал на мениджъри, за да си намери нов отбор.

Южноамериканецът трудно ще се пребори за място при "канарчетата", тъй като националът Веселин Минев е бетониран. От една година от ръководст­вото на Ботев се опитват да продадат Артур, но високите му финансови претенции за момента спират сделката. Засега бра­зилецът остава при "жълто-черните", но при изгодна оферта той със сигурност ще напусне тима.

Днес от 11,00 часа е първата контрола на Ботев срещу Раковски. От щаба разкриха пред "Меридиан Мач", че това повече ще бъ­де двустранна игра, отколкото спаринг. Доста от футболистите на Ботев (Пд) ще си разменят местата с те­зи на Раковски и ще играят от двата отбо­ра. Със сигурност проверката ще пропусне голмайсторът на "ка­нарчетата" Иван Цветков, като е твърде ве­роятно Станимир Стоилов да даде почивка и на други основни футболисти.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).