Неделев: Оставам поне още един сезон в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
21:39 / 06.06.2013
5296
Капитанът на младежкия национален отбор Тодор Неделев заяви, че обмисля да остане в Ботев Пловдив и през следващия сезон, а след това да мисли къде да продължи кариерата си.

"Засега мисля, че съм в Ботев. Мисля, да изкарам и следващия сезон там и догодина ще мислим къде ще играя", сподели плеймейкърът при пристигането в София след двете победи на младежите над Андора.

"Ами аз мисля, че изиграхме два доста добри мача. Треньорът е доволен. И в двата мача надиграхме Андора. Надявам се да побеждаваме занапред и да се класираме. Не е важно кой ще вкара головете, важното е да побеждаваме", сподели Неделев, който вчера заби 2 гола при успеха с 3:0.

"Аз ще играя, където ме викнат. Решили са, че ще помогна на младежите. Надявам се да играя скоро и квалификации при мъжете", пожела си още атакуващият халф .

Източник: БГНЕС



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).