Коко: Локо във "В" група? Няма да позволя!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (133)
12:59 / 06.06.2013
10303
Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Константин Динев дaдe яснота от­носно някои въпро­си, свързани с евентуал­ното му завръщане в клуба.

Г-н Динев, какво се случ­ва с вас и в частност с Ло­комотив (Пловдив)?
- Много неща се изписаха и изговориха през последните дни. Имам чувството, че ня­кои хора теглят Локомотив към В група и насаждат мнение, че това е по-добре за отбора. В случая мисля, че става въпрос за други инте­реси!

Какво точно имате предвид?
- Мисля, че сега не е мо­ментът да коментирам в детайли. Аз много обичам Локомотив и ме боли за всичко, което се случва. Ня­ма да позволя Локо да играе във В група.

Искате да кажете, че сте готов да се върнете и да помагате...
- Пак ви казвам, обичам Локо и феновете и не искам те да ходят на мачове по се­ла и паланки. Те не заслужа­ват това. Тук става въпрос все пак за Локомотив (Плов­див), а не за селско тимче.

Значи ли това, че се завръщате?
- Има някои неща, които не са много ясни, но пак ви казвам - Локо е велик отбор и за мен ще бъде чест и гор­дост да застана начело на клуба. Стига обаче да почув­ствам приемственост, за­щото само заедно можем да постигнем най-доброто за Локомотив.

Значи всичко зависи от хората?
- Да, така е, все пак фут­болът е за тях. Аз искам да ги направя щастливи и да бъдем като юмрук, както сме били. Локомотив е марка и заслу­жава да остане такава, въп­реки всички недоброжелатели и подмолни хора.

Готови ли сте да прави­те селекция, ако се върне­те?
- Аз разбирам от футбол. Всичко може да се оправи много бързо. Все пак сега за­почва подготовката. Има време, за да се направи силен отбор.

Какво е вашето пожела­ние към феновете на Ло­ко?
- Нека са живи и здрави да подкрепят Локомотив, както винаги са го правили. Пожелавам им много пово­ди за радост. Те го заслужа­ват!

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (133)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).