Ботев прави нов опит за Валери Домовчийски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
12:53 / 06.06.2013
10798
Ботев (Пловдив) отново ще се опита да навие нападателя Валери Домовчийски да се завърне в България, за да облече жълто-черния екип, твърди 7 дни спорт. 26-годишният футболист продължава да бъде желан от треньора на пловдивчани Станимир Стоилов, който на практика го откри за големия футбол.

През зимата Мъри се провали в опита си да го прикотка, защото Домо реши да остане в Германия и да изпълни договора си с Дуисбург до край. Сега нападателят става свободен агент, а тимът му не получи лиценз за участие във Втора бундеслига.

Според запознати от Колежа възнамеряват да проведат преговори с Домовчийски до началото на предсезонната подготовка на Ботев Пд, която стартира на 10 юни.

Ръководството на "канарчетата" се надяват този път играчът да приеме да стане част от състава, като ще се опитат да го изкушат със солидна заплата за българските стандарти. По непотвърдена информация мениджърът на Домовчийски вече е получил от 2 тима от Втора бундеслига, като единият е Гройтер Фюрт.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).