Локо между Марешки, Динев и нов инвеститор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (96)
17:57 / 28.05.2013
12770
Отново настъпи време разделно за Локо. "Черно-белите" са изправени пред ново предизвикателство относно бъдещето си и най-вече относно финансовия си благодетел.

Сегашният Веселин Марешки обяви, че напуска, но сякаш си остави вратичка за оставането си на "Лаута". Plovdiv24.bg научи, че Марешки е поставил условия, за да продължи да издържа Локомотив.

Предишният благодетел Коко Динев, който остави много противоречиви впечатления на "Лаута", също опипва почвата за завръщане при "смърфовете". Чрез един от придворните си журналисти, Динев пусна днес информацията, че е пред завръщане начело на Локомотив по-скоро, за да сондира мненията относно това завръщане. Друг е въпроса дали има парите и кредита на доверие от ултрасите, за да застане отново начело на "черно-белите".

В същото време се знае, че Атанас Узунов и Христо Бонев продължават да търсят нов собственик за отбора, но усилията им са сериозно затруднени от обстановката на безвластие и несигурност, в която се намира страната ни.



Виж коментарите (96)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).