Ботев и Левски в битка за бразилец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
12:32 / 23.05.2013
6431
Битката между "Левски" и "Ботев" (Пд) за новите футболисти започна със страшна сила. Треньорът на пловдивчани Станимир Стоилов е на път да върне в България бразилеца Зе Соарес.

Кариоката игра 3 години в "Левски", като именно Мъри го доведе на "Герена". Соарес се превърна в ключова фигура в състава на "сините", записа 53 мача и 7 попадения за тима. През зимата на 2010 година бе продаден на украинския Металург (Донецк) за 400 000 евро.

Зе все още е част от украинския тим, но договорът му изтича през лятото и той е решил да не го подновява.

Самият бразилец призна пред "7 дни спорт", че няма да остане в Украйна. Зе заяви, че иска да се върна в България, като добави, че няма конкретна оферта към него, но треньорите на "Левски" Николай Митов и "Ботев" Станимир Стоилов вече са го търсили.

"Ще напусна Металург със сигурност. Не съм щастлив тук и искам да си ходя. Искам да продължа кариерата си в България. И по-конкретно в "Ботев" или "Левски". На "Герена" изкарах много хубави години имам незабравими спомени. От друга страна знаете, че сме в отлични отношения със Станимир Стоилов", коментира Зе Соарес



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).