Ангел Пет­ричев: Ботев е по-силен от Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:53 / 09.05.2013
3506
Изпълнителният дирек­тор на Лудогорец Ангел Пет­ричев заяви, че Ботев (Пд) е no-опасен от Левски, който е основен конкурент на шампионите за титлата.

"Факт е, че до края на шампионата битката за титлата ще е между два отбора. Мисля, че първенството ще бъде мно­го оспорвано до самия край. Не знам защо от Левски се учудват от сърцатата игра на Миньор. Момчетата от Перник просто се борят за оцеляване и играят за публи­ката си. Нормално е да да­ват най-доброто от себе си. Освен това е престижно да вземеш точка или три на "Герена". Малко е странно да се говори толкова за премии. И ние сме чували, че Левски предлага такива на нашите съперници. Но това са недоказуеми неща. За мен Ботев (Пловдив) е по-добър от Левс­ки и мачът ни с тях може да се окаже не по-малко важен от този на "Герена". Те разполагат с много добър от­бор и качествен тренъор. Показаха, че са трудно прео­долим съперник и скоро ще са още по-сериозен фактор в "А" група", каза Ангел Петричев пред "TV7".



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).