ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Митов: Друго освен победата не ме интересува в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:49 / 02.05.2013Коментари (6)1928
© levski.bg
Старши треньорът на Левски Николай Митов говори пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя от 25-ия кръг на първенството срещу Локомотив Пловдив. Ето какво заяви той:

"Заканите на Локомотив Пловдив са си техен проблем. Имам уважение и респект, но искам да победим. Друго освен победата не ме интересува. Искам раздаване през всичките 90 минути, за да вземем трите точки. Няма да пазя футболисти, аз решавам кой да играе. Не летим в облаците, настроението е добро, но сега ни интересува само мача с Локомотив Пловдив. Няма да карам футболисти да си изкарват нарочно картони. Нормално е да има натрупани картони, защото сме в края на сезона, има го във футбола. Искам нашите фенове да ги виждам, така както бяха в събота след дербито. Знам как са се чувствали, това искам", заяви Митов.

"Искането за отлагане на мача с Лудогорец си е решение на ръководството, аз няма какво да го коментирам. Не се притесняваме, ако трябва ще играем в цикъл сряда-четвъртък. Това е положението, щом е такава програмата, играем. Няма да ги коментирам Лудогорец. Не ме интересуват. Сега ме интересува мачът с Локомотив Пловдив", доабви Митов.

"Говоря на моите футболисти, че искам да се раздават до последната минута. Това иска да вижда нашата публика, тя винаги ще ги обича, ако го правят. Това е пътят да вървиш нагоре. Раздаване в тренировките и мачовете. Не ме интересува какво е било. Футбол на спомени не се играе", каза още Митов.

"Изпитвам хубави чувства към Локомотив Пловдив. Много уважавам хора като Христо Бонев и Наско Узунов. Публиката на Локомотив Пловдив е чудесна, но дотам. Аз обичам Левски и искам победа. Искам нашата велика публика да е щастлива и след този мач. Гаджев ще бъде в групата, което значи, че е готов за 90 минути. Аз преценявам, колко ще изиграе в този мач", отбеляза специалистът.

Още по темата: общо новини по темата: 23
27.07.2013
03.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Kaкво селско парче е тоя Митов не е истина ... :Х
+1
 
 
Мен пък ти не ме интересуваш, Митов, некадърник! Как такава гнусна шопска подлога ни беше пом.треньор!? Взе 1-2 мача и се мисли за голям треньор - Митов, скоро говедата ще те разкрият и в Б-група трудно ще си намериш работа като помощник!
+3
 
 
Джудже-клоун!:))) Във всеки цирк ще го вземат
+7
 
 
Това момче много бързо се взе за нещо много на сериозно.
+8
 
 
Една загуба специално на тебе лекенце надуто много добре ще ти се отрази,ако може буферите да ти строшат навирения нос голям смях ще падне.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: