ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Преди дербито от Локо питат Тонев: Иво, как се става шампион?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:08 / 01.05.2013Коментари (7)3399
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив Пд отговори на провокациите на Левски преди утрешното дерби на Лаута. Единият от директорите на пловдивския клуб опонира на колегата си Иво Тонев. Изпълнителният директор на Локо Николай Почеканов върна лентата повече от месец назад, когато Тонев публично обяви, че има много начини Левски да стане шампион. Покрай последните съдийски скандали около сините на Лаута призоваха Тонев да ги обяви. В Локо също са притеснени, че ще си изпатят от съдията, както Литекс и Локо Сф в последните мачове на Левски. Реферът на мача утре ще е Радан Мирянов, реши съдийската комисия.

- Отскоро сме във футбола и това изказване на г-н Тонев ни озадачава много. Желаем да разясни какви са тези начини, които ще направят Левски шампион. Единият от тях се разбра, че е чрез съдиите, но бихме искали да узнаем какви са другите и дали са чисто футболни, защото на мен лично не са ми ясни - недоумяваше изпълнителният директор на Локо Пд Николай Почеканов пред "7 дни спорт".

- Иначе Левски е много силен отбор, с качествени футболисти и не можем да подминем този факт. Надяваме се, че двубоят ще се реши на терена. Не искаме съдиите нито да ни помагат, нито да ни ощетяват. Да не отсъждат 50 на 50, а правилно случващото се на терена - каза още дясната ръка на собственика Веселин Марешки. Почеканов заяви, че от Лудогорец не са обещали допълнителен финансов стимул на Локо Пд, за да спрат Левски.

- Нас не ни интересуват нито Лудогорец, нито Левски. Ние сме Локомотив Пд, а това е клуб с традиции и име в българския футбол. Затова отборът ни играе единствено за себе си и за да радва верните си фенове - изтъкна Почеканов. Той се върна и към загубата на черно-белите от Славия в неделя, когато пловдивчани бяха бледа сянка на себе си.

- Огорчих се много от бездушната игра на отбора, демонстрирана на Овча купел. На полувремето заявих на помощник-треньора Петър Пашев да каже на играчите, който не желае да бъде професионален футболист, да си тръгва от клуба. Феновете ни отделят средства, за да подкрепят отбора в тази криза, а те да им отвръщат с подобно поведение на терена, е недопустимо. До мен или г-н Марешки не е достигало предложение за налагане на глоби за отбора. Не искам да прозвучи като заплаха, защото не е така, но целият спортно-технически щаб и футболистите обаче трябва да покажат, че искат да се занимават професионално с футбол, а който не иска, прав му път. Силно се надявам, че бездушието на тима срещу Славия се дължи на желанието да се съхранят за предстоящите мачове с Левски и пловдивското дерби с Ботев, въпреки че не е редно. Вярваме в качествата на футболистите ни, стоим зад тях и смятам, че ще играят с цялото си сърце в тези две срещи - завърши Почеканов.
Още по темата: общо новини по темата: 23
27.07.2013
03.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
02.05.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Утре ще видите как се става шампион!Ще ви изкъртим смешници,вие сте жалки и прости.Левски ще ви размаже и изкърти.Лото няма публика,има няколко семкарчета,които утре ще гледат,как Аптекарчето ще ни подари титлата.Утре Левски ще стане шампион.Може и с дузпа в последната минута.По силния отбор сме. Утре съдията да внимава,как ще свири!!!!!
0
 
 
С помощта на БФС чрез съдийско бутане. Ясно как
-3
 
 
мача е ясен - лека победа за говедата. всичко друго е шум преди мача с цел да си помислим че това ще е дерби. циганско-говежди номера.
+14
 
 
Успех на Локото, дано да размажете говедата!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: