Локомотив не издържа срещу Лудогорец, получи гол в края

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (129)
19:56 / 15.04.2013
15553
Локомотив Пловдив загуби с 0:1 гостуването си на Лудогорец в последен мач от 22-ия кръг на "А" група. Възпитаниците на Стефан Генов изиграха и спазиха перфектно указанията на своя треньор, но 3 минути преди края рухнаха след като резервата Кишада се оказа най-съобразителен в наказателното поле от корнер и вкара единствения гол в срещата.

Иначе двата тима започнаха доста активно участието си на "Лудогорец Арена" и с добро темпо на игра. Шампионът не застраши с кой знае какво през първата част своя опонент и с две статични положения се опита да изплаши пловдивчани, но Йордан Господинов на два пъти се намеси блестящо и спаси удари на Мирослав Иванов.

"Смърфовете" също така имаха своя шанс за гол. Първият такъв се откри пред Рангел Абушев, който бе оставен непокрит в пеналтерията на домакините при един ъглов удар, но младият нападател не прецени коженото кълбо и отправи несполучлив удар.

В края на първата част Станислав Маламов пробва рефлекса на Владислав Стоянов. Халфът на Локо Пд отправи много хубав удар от около 22 метра, но стражът на "зелените" плонжира и успя да избие топката.

След почивката Лудогорец се нанесе изцяло в половината на "смърфовете" и започна да редува атака след атака, но невероятният в тази среща Йордан Господинов отчая шампиона с блестящите си спасявания.

Още в 47-ата минута Витиня отправи силен далечен удар, но Господинов със страхотно спасяване изби топката.

В 58-ата отново Йордан Господинов бе на висота и успя да парира удар на Марселиньо от непосредствена близост.

Само 3 по-късно Миро Иванов изстреля бомбен удар от далече, но феноменалният в тази среща Йордан Господинов успя да избие топката, която след това срещна напречната греда и излезе в корнер.

В 87-ата минута защитата в "черно-бяло" не можа да издържи на напрежението от страна на играчите в "зелено" и рухна. Иван Стоянов центрира от корнер в наказателното поле на Локомотив, след което Моци засече топката с глава и я отклони към задната греда, където Кишата бе оставен непокрит и отблизо вкара за крайното 1:0.

Лудогорец - Локомотив 1:0
1:0 Кишада (87)

Лудогорец: Вл.Стоянов, Шоко, Гулдан, Моци, Витиня (68' Ив. Стоянов) , Генчев (77' Ернандес) , Дяков, Иванов, Марселиньо, Александров, Гъргоров (46' Кишада)

Локомотив: Господинов, Марков, Кавдански, Котев, Диего, Д.Георгиев, В.Георгиев, Златински (85' Тимонов) , Абушев, Маламов (46' Садула) , Стефанов (66' Мирчев)



Виж коментарите (129)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).