Ангел Палийски: Писано ни е да правим големи неща със "сини" треньори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
15:36 / 15.04.2013
8495
Писано ни е да правим големи неща с треньори на Левски. Това заяви днес изпълнителния директор на Ботев Пд Ангел Палийски в днешното студио "Дерби".

"Имаме претенции, че за последните 3 години сме най-посетеният отбор в България. Нормално е когато има голяма публика, някаква минимална част да не харесва треньора. Станимир Стоилов е голям професионалист, опроверга с работата си скептиците. Феновете започнаха да го търсят, за да му казват, че са с него", продължи Палийски.

"Разработихме петгодишен план, след който Ботев да бере плодове. Поставили сме си амбиции през септември да открием комплекса в Коматево. Ще има хотелска част, общежития", каза още той.

По повод ремонта на Колежа, той отговори: "Концесията вече е факт, още миналия месец. Предвид базата в Коматево, голямата сила я хвърляме там. Стадионът ще се събаря на етапи, за да не се спира първенството, както на "Герена".

"Не мисля, че Ботев ще бъде допуснат до първото място, бяхме ограбени с 4-6 точки, но важното е да играем хубав футбол. Лига Европа е по-реална цел", завърши Палийски.




Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).