Марешки отговори на Кокала: Трябва да бъде изхвърлен от футбола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
09:41 / 15.04.2013
8024
Босът на Локо Пловдив Веселин Марешки отговори на нападките на треньора на Локо Сф Емил Велев по повод загубата на отбора от Ботев Bp на "Лаута" с 0:1, Кокала заяви, че черно-белите нарочно са дали мача, за да изпаднат столичните железничари.

"Дадох много пари да се освободя от него. Той умее да води отборите си към изпадане. Ще отговоря на всеки гражданин, но не и на човек, който не става в своята област. Аз ще направя трибуна "Бесика", но Кокала никога няма да стане космонавт. Преди време нещо такова беше казал. За да си космонавт, трябва да си много интелигентен. Повече не ме занимавайте с него", категоричен бе аптекарският бизнесмен.

"Загубата от Ботев Враца е изненадваща. При първото ни поражение от тях подложих футболистите на детектор на лъжата. Не е нормално да падаме от такъв отбор. Яд ме е за загубата преди няколко дни, но имахме малшанс", каза Марешки.

Той добави, че на българския футбол не са му нужни хора като Емил Велев.

"Кокала трябва да бъде изхвърлен. Това ли е примерът на публиката. Човек с подобно държание. На българския футбол му трябват професионалисти. Две грешки съм направил досега - да оставя Кокала в началото и да оставя лидера на феновете Коцето Славов", уточни Марешки пред Канал 3.



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).