Кокала обвини Локомотив, че са дали мача на Ботев (Враца)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (75)
09:15 / 12.04.2013
7121
Напрежението покрай борбата за оцеляване в "А" група става все по-високо, а нервите на мнозина започват да не издържат. От Локо (Сф) обвиниха пловдивските "железничари", че умишлено са дали мача на "Ботев" (Вр).

Врачани победиха насред "Лаута" с 1:0 с късен гол на Иван Коконов, а домакините през цялото време не показаха, че желаят победата на всяка цена.

Това вбеси треньорът на Локо (Сф) Емил Велев и колегите му в спортно-техническия щаб. Както е известно, преди време президентът на пловдивското Локо Веселин Марешки се закани да помогне на Кокала да изпадне от "А" група. Велев и колегите му пък се усъмниха, че зад загубата на "смърфовете" се крие именно тази закана.

От Локомотив (Сф) разпространиха и няколко въпроса, свързани със "съмнителния" мач в Пловдив:
1. Защо голмайсторът на Локо (Пд) Рангел Абушев беше оставен на пейката. Кой нареди на Стефан Генов да извади от стартовия състав Даниел Георгиев и Диего Фераресо, които са най-добрите му футболисти?
2. Защо след мача Веселин Марешки бе много весел и въобще не показваше, че му пука как е завършила срещата?
3. Защо в последните 10 минути централните защитници Кирил Котев и Мартин Кавдански играха като централни нападатели?
4. Защо играчите на Локо (Пд) аристократично пропуснаха 4 чисти голови положения? Във въпросните ситуации футболистите на Локомотив си подаваха топката на границата на вратарското поле, вместо да стрелят.
5. Нека реферът Христо Ристосков да каже какво са си говорили футболистите по време на мача.
6. Преди време Марешки заяви, че ще помогне с каквото може Локомотив (Сф) да изпадне. Загубата от "Ботев" (Вр) част от този план ли е?
7. Защо темпераментната публика на Локо (Пд), която винаги има мнение, този път мълчи?

Източник: blitz.bg



Виж коментарите (75)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).