Почеканов: Ботев (Враца) е най-смешният отбор, който е идвал на Лаута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
11:26 / 11.04.2013
4321
Изпълнителният директор на Локомотив (Пд) Николай Почеканов коментира пред клубния сайт последния мач на тима, загубен с 0:1 от Ботев (Враца).

"В този двубой станахме свидетели на 4 прецедента. Първият от тях бе историческият за нас първи двубой на осветление на Лаута. Останалите 3 обаче могат да претендират за абсолютни рекорди в историята на футбола", започна изявлението си Почеканов.

"Вторият прецедент е най-дългото симулативно лежане на футболисти по време на мач - близо 70 минути гостите се търкаряха по терена, което мисля, че е абсолютен рекорд.

Третият прецедент от вчера е най-дълго извършваната смяна в историята на футбола - цели 4 минути бяха необходими на футболиста Николай Николов да напусне терена, а на негово място да влезе друг.

Четвъртият рекорд на гостите от Враца беше едновременното лягане на трима техни футболисти, за да искат лекарска помощ. По един или по двама се е случвало често, но трима играчи едновременно също си е абсолютен рекорд.

Ботев (Враца) е най-смешният отбор, който е идвал в Пловдив. Те пристигнаха на Лаута не да играят футбол, а на екскурзионно летуване. Трябваше само да си изкарат одеяло и сандвичи, като на пикник. Е, вместо сандвичи, им даваха достатъчно вода да пият през целия мач", завърши изказването си изпълнителният директор на Локомотив (Пд) Николай Почеканов.



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).