Мъри оглежда 100 играчи за Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
11:06 / 08.04.2013
10606
Спортно-тех­ническият щаб на Бо­тев усилено работи по лятната селекция, научи "Меридиан Мач". В списъка на старши треньора Станимир Стоилов и спортния директор Александър Александров влизат над сто фут­болисти във всеки един момент. Някои от тях биват зачерк­нати, но на техните места идват нови. Наставникът на "ка­нарчетата" привик­ва помощниците си и заедно гледат дискове с изявите на футболистите, които мениджъри са предложили на Ботев за лятната се­лекция. Паралелно с това се водят раз­говори с мениджъ­ри за цената и усло­вията, при които на­белязаните от Мъри и компания играчи могат да дойдат на "Колежа".

Основният прио­ритет пред ръковод­ството е футболис­тите, които ще дой­дат в Ботев през ля­тото, да са на около 23 години. Според запознати Мъри ог­лежда най-сериоз­но играчи от холандското първенство. Не е тайна, че спе­циалистът има сери­озни симпатии към тези футболисти.

Скаутите на Ботев Марин Бакалов и Костадин Видолов също работят с пъл­на сила, като вече са впрегнати и през седмица обикалят да наблюдават та­ланти в родината ни. Няма да бъде никаква изненада, ако много скоро Бо­тев направи нов трансферен удар.


Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).