Гонзо: Празните трибуни в Пловдив са предимство за нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
17:04 / 05.04.2013
5979
Старши-треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо разкри, че празните трибуни в Пловдив са предимство за варненци, тъй като публиката на "канарчетата" създава много добра атмосфера и вдъхва кураж на отбора.

"При нас има импулс след като взехме точка от Левски. Подобен мач винаги е добър за самочувствието на играчите. Точката не е толкова важна като точка, но тя ни вдъхна увереност и спокойствие", коментира Гонзо.

"Не само в този с Ботев, но и във всички мачове, които ни престоят очаквам да играем добър футбол и да победим. Ботев е добър отбор и ще се получи хубав мач", допълни той.

"Публиката на "канарчетата" създава много добра атмосфера и определено вдъхва кураж и самочувствие на отбора. По принцип мачове пред празни трибуни не са нещо хубаво във футбола, но в конкретния случай това наказание ни дава леко предимство", каза още Гонзо.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).