Черно море без Коста Янев в Пловидв

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:07 / 05.04.2013
2000
Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо няма да може да разчита на опитния полузащитник Коста Янев за предстоящото гостуване на "моряците" в Пловдив срещу Ботев. Опорният халф на варненци е възобновил стара травма на тренировка през седмицата и ще пропусне утре мача срещу "канарчетата". Така Гонзо ще трябва да мисли друг вариант за халфовата линия, с наказанието на Самуел Камазола.

"Брус Инканго по всяка вероятност ще бъде картотекиран, очакваме жълтата му карта, но мисля, че днес ще се реши въпросът. Друг е въпросът, колко е подготвен за игра. Добър футболист е, но има проблем чисто физически, че от декември не е играл и тренирал с отбор. Така че постепенно с мачовете ще навлиза във форма. Може да ни бъде от полза в някои мачове. Коста Янев пак е контузен, ще се справяме с наличните футболисти. Мисля, че който и да играе на тази позиция, ще се справи," коментира Гонзо, цитиран от Gong.bg.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).