ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив ще играе контрола с Пирин (Разлог)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:56 / 18.03.2013Коментари (44)6078
© Plovdiv24.bg
Локомотив (Пд) ще играе приятелски мач срещу втородивизионния Пирин (Разлог). Двубоят е в петък (22 март) от 14,30 часа на Лаута. Това ще е единствената проверка на черно-белите по време на паузата в шампионата.
Още по темата: общо новини по темата: 3
22.03.2013
22.03.2013
20.03.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И в тази тема много жълтурчета излезли от дупките след дълбок 15 годишен сън
-1
 
 
Кеф , кеф , кеф пълно е с папагали. Локомотив винаги е бил над жълтия отбор и ще продължи да бъде въпреки някои сътресения , а и сдружението няма да го бъде дълго- само Локо завинаги!
-1
 
 
що ви са тея ламби като и през деня не може си напълните падналия
-3
 
 
Не мога да ги разбера кондукторите-наистина ли са толкова прости,та не разбират,че пътуват към миманса,или за последно се обажда инстинктът за самосъхранение?На истинските локомотивци ще им кажа само едно-сами сте си виновни,защото оставихте отбора си в ръцете на тази сган,която се пръкна през 2001.Както и на тези,които се изплюха на клубната история,открадвайки чужда.Говедата може да са всякакви,но когато Борат реши да им подмени историята,щяха да му оскубят мустака.Дървото беше обрулено през 2001 г.,а преди две години беше откъснато и от корените си с отбелязването на една фалшива годишнина.Остава само да изсъхне.И това ще стане скоро-колкото и да си завирате главите в пясъка.
-2
 
 
Селянина може и да напусне селото,но селянията никога няма да го напусне.Една контрола с рая на черешите е задължителна.През свободното време.А как ще го играят някои в букмейкърските къщи е добив в собствената сметка.Защо не играете срещу Любимец.Примерно.
0
 
 
Много мъка по села и паланки,много.Вечно наведени,вечно аутсайдери. Бей Доган,вашата бащица е издигнат в култ на "Кънчова поляна".Комплекса в пилешките ви кухини остава вечен.Само ЛОКО!
+3
 
 
Безработните канари ли са...колежанци ли са... по цял ден сипят помия в темите на пловдивския отбор. Хванете се на работа и се занимавайте със смислени неща...
-2
 
 
Кога почват новата трибуна Марешки.Питам за да почерпят арапите в махалата че им дотегнаха вече тези руини
0
 
 
Да не забравите да сложите пак рибарите на мегафоните и да замятат пръчки.И да пеете защото каруцарите пак ще ви Е*ът. ИСТИНСКИТЕ П*ТКИ МАЙНИ.
0
 
 
С тях ще играете догодина или по догодина мачове и за първенстволЗащото притях в Б-то ви е мястото.Господ наблюдаваше 10 години и сега щви се връща тъпкано.Комплексари сте сте били и такива си оставате во веки веков.Разберете,че с Ботев не може и не бива да се мерите,ако щете през година да сменяте"рожденната"си дата.С номера за годината ви(1926) приличате като чалгаджийките с които имате родствена кръв и които се помпят за да ги забележат.Изтърпяхме издевателството на Селския разсипал отбора и вие използвайки този момент си въобразихте че сте нещо!!!При липсата на лъва,чакалите решили че могат да бъдат такива!!Ха,ха,ха!Локото била институция според Зулумов!!??.Този отдавна е изперкал!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Левски с четири открити тренировки до мача с Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: