Ботев удари Черноморец със страхотни попадения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (265)
18:49 / 15.03.2013
34810
Ботев постигна важна победа, удряйки като гост с 2:1 на коравия отбор на Черноморец. Страхотни голове реализираха Вандер Виейра и Иван Цветков. Мачът се игра под проливен дъжд, който затрудни двата отбора, особено "канарчетата", които традиционно залагат на по-технични действия.

Двата отбора изиграха двуостро първо полувреме, което се запомни с няколко разбърквания в двете наказателни полети и липса на чисти голови положения.

В средата на второто полувреме "канарчетата" нанесоха своя удар. Първо, след късо изпълнение на пряк свободен удар от Галчев, Виейра нанесе страхотен удар и закова топката под горната греда на домакините, не оставяйки никакви шансове на вратаря. Първото попадение на "жълто-черните" падна в 60-та минута.

Само 6 минути по-късно Цветков бе изведен сам срещу вратаря, копна елегантно топката и я прати в мрежата, над плонжа на хвърлилия се в краката му вратар. В 82-та минута домакините имаха много добра възможност да върнат поне едно попадение, но страхотна намеса на Стаховяк спря удара с глава на Йорданов. Все пак те стигнаха до попадение след страхотен удар на Ангелов от дистанция.



Виж коментарите (265)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).