Локо фенове говориха за Славов, Марешки и бъдещето на отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (78)
13:38 / 08.03.2013
11014
Представители на Спортклуб, фенклуб Гарата, Централна трибуна, Gott mit uns, NUP-1995, The usual suspects дадоха специална пресконференция днес, на която открито обвиниха Костадин Славов в плетене на интриги, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Eто част от изявленията им:

"Нещата, които каза вчера Костадин Славов, са пълни глупости. Този човек се опитва да плете интриги, но ние няма да му позволим това. Вярно е, че имахме среща с Веселин Марешки при представянето на отбора. Но на нея говорихме за бъдещето и структурата на Локомотив, а не за предстоящите парламентарни избори. 

Говорихме и за трибуна "Бесика" - той обеща, че ще я направи дори да си тръгне от Локомотив. Марешки ни заяви, че неговото бъдеще и решението дали ще остане в Локо зависи от нас феновете. Ние не правим кампания за Марешки". Това заявиха привържениците на Локо на срещата с журналисти, на която влезе и Христо Бонев,който пусна на високоговорител разговор с човек от Бургас. Той изтъкна, че от пловдивския тим дължат 5000 лева от финала за Купата миналата година. За билетите е отговарял Костадин Славов.

За да чуете всичко от цялата пресконференция гледайте видеото прикачено горе.



Виж коментарите (78)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).