Бултрасите затварят "Българска армия"?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
11:31 / 28.02.2013
4320
Многобройните привърженици на Ботев (Пловдив) по всяка вероятност ще станат причина за следващото затваряне на стадион "Българска армия". Както е известно, стадионът на ЦСКА получи лиценз от общинската комисия в София, но само за двубои с "ниско ниво на риск".

Именно срещата с "жълто-черните" на 4 май е единствената, която може да бъде тълкувана като високо рискова, след като се очаква над 2000 привърженици на гостите да посетят двубоя. Затова е твърде вероятно мачът да бъде бъде преместен на друг стадион, на който сигурността може да бъде гарантирана.

Все пак до срещата между ЦСКА и Ботев, която през есента бе една от най-посетените за целия полусезон, има над два месеца, в които босовете на ЦСКА имат възможност да направят необходимите ремонти и стадионът им да получи лиценз и за мачове с "високо ниво на риск".

В същото време на стадиона на "червените" започна изграждането на трети терен за подготовка на футболистите от детско-юношеската школа на клуба. Той ще бъде с изкуствена трева и ще се намира на мястото на бившите тенис кортове. "Армейците" получиха разрешение за изграждането на терена преди два дни. Очаква се той да бъде изграден до 20 март.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).