Марешки: Присъствието ми в Локо не е свързано с изборите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (79)
22:04 / 18.02.2013
8049
Издържащият Локомотив (Пловдив) Веселин Марешки заяви в предаването "Пред банята" по ТВ7, че все още не е собственик на клуба, тъй като Коко Динев продължава да притежава акциите. Предшественикът му на "Лаута" дори го отбягвал и двамата все не можели да се срещнат и да оправят нещата. Марешки дори заплаши, че ще си тръгне от "Лаута", ако привържениците на "смърфовете" не покажат необходимото отношение към него.

"Моето бъдеще като благодетел на Локомотив (Пловдив) не е свързано с предстоящите избори. Само този сезон ще дам 4 милиона лева за финансирането на клуба. Сами си давате сметка, че това са сериозни средства. Моето бъдеще в Локомотив е свързано с отношението на феновете към мен. Ако те покажат отношение, каквото очаквам, след като давам толкова пари, ще остана. Ако не получа, естествено си събирам багажа и си тръгвам", заплаши Марешки.

"С Коко Динев все не можем да се видим. Той си е в Сандански, аз във Варна. Все не можем да намерим време да решим проблема с акциите. В интерес на истината на няколко пъти бяхме на 100 километра един от друг, но така и не успяхме да се видим", заяви аптекарският бос.

"Като цяло имаме проблеми в атака. Но мисля, че с привличането на Владо Мирчев направихме добър ход. Ще заложим втория полусезон на него. Ако не се справи, в края на шампионата ще търсим нов нападател", продължи Веселин Марешки.

"В интерес на истината, когато стъпвах на терена на "Лаута" ме увещаваха, че с един-два милиона лева на година ще се оправя с издръжката. Сега давам 4 милиона и мисля, че футболистите не са ощетявани. Нещата са свързани. Побеждават и радват феновете - получават много пари. Не побеждават - не получават. Всички си носят отговорността. За момента нямам никакви съмнения към феновете. Отношенията ни са перфектни. Но те могат да се променят още утре. Тогава и аз ще си ги променя", каза още босът на "смърфовете".



Виж коментарите (79)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).