ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Палийски пред Plovdiv24.bg: Имаме си достатъчно пари, за да се занимаваме с "черно тото"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:35 / 13.02.2013Коментари (107)13113
© Plovdiv24.bg
Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Ангел Палийски даде ексклузивно интервю пред Plovdiv24.bg по повод излязлата информация днес следобед, че "канарчетата" са в центъра на разследване на УЕФА за уреждане на мач. Днес най-големият спортен всекидневник в Италия "Гадзета дело спорт" излезе с инфо, че УЕФА е започнала разследване на контролата на "жълто-черните" с шампиона на Чехия Слован Либерец, загубена от пловдивчани с 1:7.

Ето какво заяви Ангел Палийски относно тези твърдения за Plovdiv24.bg:

"Браво на УЕФА. Изкарахме 100 млн. от вчерашния мач. Стига с тези глупости! При кой резултат на такъв мач няма висок коефициент? Защо един път някой не се обади, преди да се играе срещата и да каже как ще свърши мачът, ами след като излезе двубоят и се започва? При 2:2 пак ни разследват, при 3:1 победа у дома пак ни разследват, сега падаме 7:1 и пак ще ни разследват. Нямаме сили да се занимаваме с такива пълни и долни инсинуации", коментира Палийски.

"Омръзна ни всеки път да се занимаваме с такива глупости. Бием и веднага излиза информация, че сме уредили мача с 1:0, като паднем - пак сме го уредили мача. Как един път не казаха, че сме го изиграли мача по правилата. Но сигурно това го правим, защото нямаме пари и изкарваме от "черно тото". Имаме си достатъчно пари, достатъчно бюджет и достатъчно богат собственик, за да се занимаваме с такива глупости", допълни той. 

Изпълнителният директор също така сподели, че играчите вече са санкционирани, и то доста "солено" за резила от вчерашната контрола срещу Слован Либерец.
Още по темата: общо новини по темата: 4
15.02.2013
14.02.2013
14.02.2013
13.02.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Много хора се правят, че не разбират разликата между казано и доказано. В свободния свят, при наличието на свобода на словото, няма забрана за казването на каквото и да било. Защо някой да не каже, че Ботев примерно е купил мач, или продал мач. Какво се иска за това, много акъл, много пари, голяма отговорност?
-3
 
 
Палийски да ти припомним мача с Беласица ПРЕДИ който С Диков твърдеше че ще завърши 5;0 с три гола преди почивката и два след и естствено позна.За мача със Своге какво да кажем след разкритията на треньора им че е имало пробити играчи.Прави благодарение че лобито ви в бфс в лицето на пиян Боби си трае.А на жълтите колко пъти напомням да не говорят и плюят защото им се връща десетократно сега им го връща за Коко обаче страшното тепърва предстои /визирам Жоро Илиев и песничките им/
+5
 
 
3:2! С титулярния състав! Буфери, залагахте ли тоя път?
-5
 
 
Наивници! Кривия и Мъри си направиха една врътка на гърба на Банго Васил! Караибрахим е велик! Как ги събра тия двамата заедно - не е истина!ПРодължавайте да им вярвате! Кой е тотомастията сега, селяци?
+6
 
 
Днес в 15:30 отбора излиза срещу Ростов и то вече не с експериментален състав, а с по-избистрен титулярен състав. Адам Стаховяк, Бобан Грънчаров, Сивард Спрокел, Марлон Перейра, Веселин Минев, Борис Галчев, Томаш Иршак, Луис Педро, Вандер Виейра, Станислав Костов, Иван Цветков. УСПЕХ МОМЧЕТА! Пловдив е с вас!
+1
 
 
,,Всичко което не ни убива,ни прави по-силни"! Само БОТЕВ!!!
+1
 
 
Аз си вярвам на отбора,защото го обичам.Ако моето дете падне и се удари лошо и отстрани това изглежда комично и му се смеят,това не значи ,че ще го спукам от бой и ще падна от смях.Не виждам защо се вдига толкова шум.Ще се изправят,ще се почистят,ще премислят и ще продължат напред но вече по умни и знаещи.Такъв е живота,нали?Така,че САМО БОТЕВ.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Палийски, не се прави на света вода ненапита! Отговори си сам на въпроса защо все вас ви разследват. Колкото до парите - пари има Ц.Василев. Шайката около него не знам колко пари има, но явно не се отказва от някоя солидна финансова инжекция. Така че, на изтъркани реплики от рода на: "ние си имаме пари и не правим такива работи" едва ли се връзват и най-верните ви фенове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: