ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо завърши лагера в Турция с престижно равенство срещу полски гранд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:21 / 12.02.2013Коментари (44)9657
© lokomotivpd.com
Отборът на Локомотив Пловдив завърши наравно 0:0 срещу тима на българския национал Цветан Генков Висла Краков в последния си мач от лагера в Турция. Двата отбора спретнаха много оспорван мач на терена на комплекс "Папилон" в Белек, като срещата премина със здрави единоборства в центъра на терена. 

"Черно-белите" създадоха първата си опасна атака пред вратата на поляците в средата на първата част, когато Георги Стефанов се размина на сантиметри с топката в пеналтерията, след центриране на новото попълнение на "смърфовете" Атанас Атанасов.

В края на полувремето Даниел Георгиев пропусна да даде аванс на пловдивчани. Халфът не успя да се възползва от неразчетена намеса на вратаря на Висла при едно центриране, който изби коженото кълбо в краката му, но при ударът стражът от легнала позиция парира удара на полузащитникът. 

През втората част двата тима направиха доста смени, а отборът на Висла започна по-добре през първите минути и дори успя да вкара гол, но той бе отменен заради засада. 

До края на двубоя двата отбра, така и не успяха да създадат голово положение и завършиха наравно 0:0.

Така отборът на Локо Пд завърши с престижно равенство лагера си в Турция. Тимът успя да запише две равенство, една победа и една загуба. В сряда пловдивчани се прибират в България, а за следващия ден ще им бъде дадена почивка.

Стефан Генов ще събере отбора в петък за първа тренировка на българска земя, а в събота на стадион "Пловдив" "смърфовете" ще изиграят първият си мач след завръщането от лагера в турския курорт Алания срещу тима на Берое. Мачът е насрочен за 14,30 часа.

На 22 февруари от 14,30 часа на Лаута пък ще е официалното представяне на отбора за пролетния полусезон в "А" група. Това ще стане с приятелски мач срещу Евроколеж.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
1. Прогнозата : Един абонат на форума наскоро се беше изцепил за гръмка загуба на нашия отбор от поляците ... 2. резултата : Фиша е непечеливш ... 3. извода : Спирай с номер 1 !
+3
 
 
Браво на ЛОКОМОТИВ, а след седемте / 7/ кебапчета няма нито един нагъл коментар на жълтите.....Защото ги поставиха на мястото им...!!!
-4
 
 
маниш и гаскойн ако играеха щеше да е друго....
+4
 
 
Браво момчета!От тези контроли до момента се вижда, че в защита сме добре.В центъра се борим мъжки и момчетата играят сърцата, но нападението малко куца.Трябва ни един добър нападател.На младите нападатели им трябва някой който да ги дърпа напред за да се развиват и да предобият самочувствие.Успех момчета!Само Локомотив!
+5
 
 
Браво момчета.Един добър нападател и доста хубави мигове с вас ще имаме пролета
+8
 
 
Добро представяне. Надявам се отборът да продължи да ни радва и през втория полусезон. Без съмнение е, че няма да побеждаваме наред, но е напълно възможно да се изкачим една две позиции на горе.
+11
 
 
НИЕ СМЕ РЕАЛИСТИ,ВИНАГИ СИ ОБИЧАМЕ ОТБОРА И ЩЕ ГО ОБИЧАМЕ,ЗА ЕДНО НЕЩО СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС МАРЕШКИ ПОКАЗВА И ДОКАЗВА ЧЕ СРЕБРОЛЮБЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ ДА ОТИВАТ НА КЪНЧОВА ПОЛЯНА ТАМ Е ПАРАТА. О ЛОКО ТИ СИ НАЙ ВЕЛИК ТЕБ ОБИЧАМ АЗ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: