Георги Славков: За Европа ще трябват още подобрения по отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (66)
15:55 / 22.01.2013
9503
Бившият нападател на Ботев Пд и ЦСКА Георги Славков заяви пред "Тема Спорт", че за да спечели място в евротурнирите тимът трябва да се подсили още. 

"Явно нещата с Ферарио Спасов не можаха да се получат. Сега шефовете назначиха опитен и доказан треньор като Станимир Стоилов, което мисля, че е голям плюс. Дано успее да свърши работа на отбора. Другото, което мога да кажа е, че на проекта "Ботев" ще му трябва време да бъде развит. Работи се амбициозно, това се вижда с просто око, но ще трябва време. Не може всичко да се случи изведнъж. 

Селекцията, която се направи до момента беше добра. Смятам, че се привлякоха силни играчи. Основната ни цел ще бъде класиране в тройката, всичко друго ще е провал. Трябва да играем в евротурнирите наесен. Мъри правилно каза, че някои играчи досега са били на пансион, в Ботев няма място за такива хора. 

От новите се радвам, че бе върнат Веселин Минев. Той още по времето на Христолов се наложи в нашия клуб и като цяло смятам, че той е най-добре запознат с обстановката. За евротурнирите мисля обаче, че ще ни трябват още подобрения по отбора", каза Славков.


Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (66)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).