Феновете на Локо с декларация по повод срещата между Вуцов и Генов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
01:10 / 18.03.2008
3689
Привържаниците на Локо Пд излезнаха с декларация по повод скандалните кадри, тиражирани в медиите, показващи среща между Вили Вуцов и съдията от мача между Локо Пд и Калиакра за Купата на България:

Безпринципността обзела българската футболна общественост достигна нови върхове.

На 12.03.2008г. във варненското заведение "Час-пик", броени часове след края на двубоя за Купата на България между отборите на Калиакра и Локомотив Пловдив, бяха засечени в една компания, весело празнуващи, старши-треньорът на Калиакра - Велислав Вуцов и ръководилият срещата арбитър Антон Генов, придружаван от двамата си помощници.

Двубоят завърши с победа на домакините, а самият Генов оряза черно-белите, като в 45-ата секунда изгони с директен червен картон бранителя Йордан Милиев, а до края на срещата спести на няколко пъти втори жълт картон на играчи на Калиакра.

Същото е документирано на кратък видео клип и снимка, изготвени с мобилен телефон, които приложено Ви изпращаме.

В телевизионното предаване на „Канал 3" -„Едно към едно" излъчено на 16.03.2008г., бе изложен въпросният видео материал, като старши-треньорът на Калиакра - Велислав Вуцов бе потърсен за коментар. Същият отговори категорично, че през нощта на 12.03.2008г. не е посещавал град Варна и още по - малко горепосоченото нощтно заведение, както и че не е влизал в какъвто и да е контакт с главния арбитър Антон Генов считано от 31.12.2007г.

Приложените доказателства /видео материал, снимка и многобройните обаждания на зрители, свидетели на случилото се през въпросната вечер/ опровергават категорично измислената от Велислав Вуцов версия.


УВАЖАЕМИ ГОСПОДА
Ние, в качеството си на лица пряко свърани с футболния живот в Р. България, настояваме най-категорично да се предприемат всички необходими мерки за издирване на обективната истина по случая.

След установяване на горното, да се наложат наказания на виновните лица с цялата строгост на футболните закони, за да се предотврати продължаване на случващото се във футбола в България, което далеч не представлява изолиран случай.

Очакваме становището и конкретните Ви действия по случая, като си запазваме възможността да сигнализираме за случилото се  УЕФА, както и българската полиция и прокуратура.

КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ПФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 19


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).