Фен на Локо (Пд) заснел Вуцов на една маса с Генов след мача Локо Пд - Калиакра

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:25 / 17.03.2008
1992
Скандални кадри ни изпарти фен на Локо (Пд). На снимките и краткия видеоматериал се виждат фигури, наподобяващи Велислав Вуцов и реферът Антон Генов как си говорят в нощно заведение.

Според подателят на материалите, това са именно те и са заснети в известна варненска дискотека миналата седмица вечерта след мача за Купата на България между Локо Пд и Калиакра.

Припомняме, че тогава въпросният рефер извади от игра с директен червен картон още в първата минута един от най-силните в защитната линия на Локо Пд Йордан Милиев

Темата бе надълго и нашироко разискана и в спортното предаване на Канал 3, където бяха показани същите кадри. В ефир се обаждаха зрители, които потвърдиха случая. Самият Вуцов пък отхвърли обвиненията, като заяви, че кадрите са от Нова година, а той самият не се е срещал лично с Генов от януари.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).