ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Скандали в сателита на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 08.01.2013Коментари (24)6637
© Bulphoto
Жестоки скандали избухна­ха в сателита на Ботев Ра­ковски. Отборът, който ста­на хит в първенството на "Б" група при дебютния си сезон, изгони 10 от играчите, класи­рали го на 3-то място.

Вчера вратата бе показана на опи­тните Филип Чипчев, Добрин Орловски, Камен Апостолов, Иван Димов, Антонио Цанков и Йосиф Франц. Освен тях са изпъдени още четирима юно­ши. На изгонените е предло­жена по една заплата, но те са категорични, че ще си тър­сят правата за предсрочно прекратените договори.

Низвергнатите са категорични, че зад чистката стои спорт­ният директор на Ботев Александър Александров-Кривия. За това говори фактът, че в тима са оставени резервите Васил Стефанов и Иван Площаков, които минават за близки приятели на Кривия. Старши треньорът Иван Танчовски нямал думата, тъй като е безгласна буква на стадиона край квартал Секирово.

От Ботев в сателита ще бъдат командировани Радо­слав Терзиев и Лъчезар Анге­лов.

Източник: "Тема Спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Този е прост като шивашки задник! Завинаги в Ботяв!!!
-2
 
 
Това със сателитите си е чиста глупост и не трябва да има място във футбола. Там където е най честното първенство, в Англия, някой клуб да има сателит? Имат бази, имат ДЮШ. Закона там не позволява един да е собственик или дори спонсор на два клуба. Защото ако се паднат да играят за купа или са в една дивизия, кой решава резултата? По тази причина под натиска на УЕФА Абрамович спря да спонсорира руски клуб понеже можело да се срещнат с Челси в ШЛ.
-1
 
 
Работата на сателита е да обиграва млади играчи за 1 отбор като чета от изгонените не виждам един млад и переспективен ,отделен е въпроса защо не са освободени Площаков и стефанов,който също нито са млади а камо ли пък переспективни.
-4
 
 
За да няма интриги добре ще е спортно-техническото ръководство да даде изявление. А относно това ква била целта на сателитен отбор и кой трябвало и кой не да гони цели и класиране лично аз не смятам, че писаното тука вчера и повтаряно днеска от някои колеги е правилно. Как ще обиграваш някой и ще го развиваш като футболист ако отбора няма цели които да преследва в класирането и амбиции в треньорите и съотборниците?
-1
 
 
Някой от сериозните ботевисти да обясни: 3-тото място при дебютния им сезон не е ли успех та да гонят цял отбор играчи? То и при вас - на един мач от третото място сте в дебютния си сезон а изгониха Феро?
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
Юношите на Ботев изпратени да се обиграват - да ама те въобще не са играли и сега ги освобождават - явно има големи специалисти които и със затворени очи преценяват кой става и кой не !?
на 08.01.2013 г.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Ако са наистина сателит да се съобразяват с основният спонсор.Целта на сателита е да се изпращат личен състав от всякакво естество което да захранва основният отбор,а не да се целят някакви успехи.За какво е сателит ако в него играят футболисти на пределна възраст които изпълняват цели като място в по-горна група.Това кой да играе е в компетенцията на треньора спрямо вижданията на този който го е назначил.Ако има грешка в насоката значи има виновни.Тъй като не съм запознат не мога да коментирам кой е.Но виновните трябва да си поемат отговорността.Ние сме Ботев Пловдив и нещата не могат да стоят в страни от нас след като това касае и отбора ни.Шуробаджанащината и интересите да си ги държим на масата и в офиса си.Но не и пред обществеността.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: