Филмът за 100-годишнината на Ботев е готов - прожектират го идната седмица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (78)
13:08 / 20.12.2012
11928
Филмът по случай 100-годишнината на Ботев (Пловдив) е готов и ще бъде представен на голям екран през следващата седмица в кино Лъки Синема. 

Ето как е представена продукцията във фенсайта на канарчетата bultras.com:

Това, което ще гледате е основният трейлър на филма за 100 годишнината на Ботев Пловдив. Филм, който се надяваме да се радва на голям обществен интерес не само от страна на феновете на най-стария отбор в България. Продукт заслужаващ голямо внимание, защото е правен от феновете на Ботев за самите тях, за своя любим клуб и за футбола като най-голямото социално явление в днешни дни.

Режисьор е изключително талантливия Владимир Милев, който търси първоизточника на тази любов. Дали открива истината за привързаност към цветовете - жълтото и черното ще си отговорите вие като изгледате филма другата седмица на голям екран в кино Лъки Синема.

За една година (2012), Владимир Милев и екипът му интеревюират 100 човека от различни обществени прослойки, но в кадър винаги попадат две дечица, пето поколение Ботевисти. Братчетата на практика са реалните герои и те задават своите въпроси на всички хора на стадиона.

Филм: "Любовта предавана от поколение на поколение"
Режисьор: Владимир Милев
Продуценска къща "Studio Seven Hills"
Продължителност: 100 минути



Виж коментарите (78)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).