Ботев изпрати годината с коледно тържество

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
11:15 / 20.12.2012
5427
Ботев Пловдив изпрати годината с коледно тържество. В хотел "Тримонциум" се събраха футболисти, ръководство, легенди и фенове на "жълто-черните", за да изпратят отминаващата година. На събитието беше прожектиран и трейлъра на филма "100 години любов, предавана от поколение на поколение", дело на "Севън хилс" и Владо Милев.

"Благодарим Ви, че Ви има. Без Вас Ботев нямаше да бъде това, което е! Убеден съм, че благодарение на подкрепата на Вас и най-вече финансовата мощ на нашия собственик Цветан Василев, ние ще сбъднем мечтите си", се обърна президентът на Ботев Юли Попов към гостите.

Тодор Неделев получи наградата си от председателя на сдружение Апостол Апостолов за "Най-добър играч на полусезона". На второ място остана голмайсторът на "канарчетата" Иван Цветков, а трети се нареди Бобан Грънчаров.

На тържеството също така присъстваха бившия треньор на Ботев Ферарио Спасов, както и новия наставник на "жълто-черните" Станимир Стоилов. Специален гост на тържеството бе треньорът на баскетболния Левски и националния отбор Тити Папазов.


Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).