ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (28)
Кокала натири юноша на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:09 / 15.12.2012Коментари (6)5322
© Plovdiv24.bg
Локомотив (София) ще направи солидна чистка през зимната пауза. От "Надежда" почти сигурно ще си тръгне нападателят Димитър Илиев. Бившият футболист на Локомотив (Пловдив), Миньор (Перник), Пирин, ЦСКА и Монтана не убеди с играта си, откакто дойде при "железничарите". Той много рядко бе в стартовата единайсеторка при Антон Велков, като и при новия треньор Емил Велев положението е същото. 24-годишният нападател бе титуляр срещу ЦСКА в последния кръг на първенството, но за пореден път не показа, че има място в отбора. Затова Илиев е попаднал в черния списък на Кокала.

Освен него натирени от "Надежда" ще бъдат още Александър Дюлгеров и Светослав Петров. Най-вероятно заедно с тях ще си тръгне и вратарят Емил Михайлов. Вместо него пък в Локо ще акостира Стефано Кунчев, който бе взет на "Лаута" именно от Велев.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
От "Челси" продължават ли да го наблюдават?
+2
 
 
Поредното попълнение на Пирин Гоце Делчев
+3
 
 
Всички Легенди е време да напуснат местата си от резервната скамейка и да седната във ВИП ложите под козирката! Каквото са направили направили, за което ще сме им благодарни време е да се оттеглят достойно!
+5
 
 
Лятото догодина ще сме на нулево положение,първо няма да знаем дали аптекаря ще остане/с него или без него,все тази/,кой ще ни вземе и тн.Пак ще градим нов отбор,защото ще има напуснали,тях вече от София ги гледат и Маламов и Стефанов и Абушев и още двама трима като Диего и Серафим.....те като изиграят и се обиграят с още 15 мача напролет след това няма да можем да ги спрем. Нищо не правим,това е. Най-безсмисленото нещо в спорта и футбола е това да играеш и съществуваш без цели,да креташ някъде в нищото. В момента обиграваме млади футболисти за бъдещи продажби под масата или за комисионни над масата. Вчера в този студна контролата присъствието на Бонев и Узунов е показателно.Те си ги селектират и търсят трескаво. Локомотив стана донор на собствената си легенда.
+4
 
 
СЯ ОСТАВА ДА ГО ВЗЕМЕМ И НАПРАО НЕЗНАМ
+5
 
 
Наш юноша, млад без много много финансови претенции, доказан голмайстор :D Mисля, че скоро време варненската мутра ще разтърси А група с привличането и на тази звезда. За какво ни е Камбуров...Митко е свободен...какво чакаме, все пак за 6 години в Локомотив има 13 гола :D Бързо, че ще го вземе някои
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: