ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро: Няма лоша игра, когато се трупат точки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:39 / 08.12.2012Коментари (40)7036
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов бе видимо ядосан след победата с 2:1 над Етър, но заяви, че не може да говори за лош футбол, след като тимът е спечелил три точки.

"Вие знаете ли кога Ботев Пд за последно е събирал 28 точки. Имате ли представа. Няма лоша игра, когато се трупат точки. Ние играем спрямо противника и спрямо възможностите, които имаме. Извинявам се, че говоря по този начин, но просто..." - заяви след срещата Ферарио Спасов.

"Тодор Неделв беше контузен 10 дни, а сега влезе и реши мача. Справи се перфектно, както и през всички останали мачове. Ще натрупа опит и ще стане най-добрия футболист за своята възраст."

Относно предстоящия реванш от турнира за Купата на България срещу Славия, наставникът заяви: "Славия не е някакъв извънземен отбор. Няма нищо невъзможно." В първия мач "белите" се наложиха на свой терен с 3:0.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 10
08.12.2012
08.12.2012
07.12.2012
07.12.2012
07.12.2012
06.12.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
За Мъри нищо не мога да коментирам, но НЯМА кой знае колко АЛТЕРНАТИВИ. Най-желан беше Херо, но той има здравословни проблеми и в Ботев просто няма как да му се осигури спокойствие. Пък сега, когато беше на косъм от смъртта, вероятно предпочита да е в родния си град. Аз лично бих заложил на треньор от школата на бивша Югославия, ако Мъри се провали. Те поне гарантират минимум едно прилично ниво. А бе не съм специалист, просто фен. Но доста футбол съм гледал, и в чужбина на високо ниво. Знам, че и най-добрия треньор да имаш, ако не разполага с футболисти, да му претворят идеите и тактиката на терена, нищо не става.
0
 
 
Някой може ли тук да каже колко хубави мача изигра Ботев през сезона? Колко пъти бихме убедително? Един страхотен мач със Славия в началото и да допуснем напълно да ни надиграят (по думите на бате Ваньо) същите за купата - е това на какво прилича? Бихме Локо София, Черноморец и Литекс с прилична игра - добре. Загубихме от Берое (12тия), от Левски, от Лудогорец, завършихме наравно с буферите и Враца, което си е равносилно на загуба. Бихме с огромен късмет Пирин. Не издържахме най-важните футболни проверки. Кое му е успешното на това? Какво сравнявате къде бяхме преди година, вижте кои сме сега - богат клуб с отлични перспективи, чудесна публика, която е 12ти играч. Ако бяхме видели поне по-добра игра, ПРОГРЕС НЯКАКЪВ, ИЗРАСТВАНЕ, да кажем О.К., да му дадем шанс на Феро да гради отбора. А то обратното - регрес, футболна криза, дупка. Извинете, но аз се занимавам с бизнес, и едно ще ви кажа. В бизнеса прошка няма, колкото ти е по-високо нивото, толкова е по-проветриво. На човек, който взима 20 000 лв месечно, му се търси сметка, дали ги оправдава. Това е огромна сума пари. Ние феновете гледаме емоционално на тези неща, ръководството - рационално, като мениджъри. Нямат право на грешни решения. А и футболната логика сочи, че тима има нужда от промяна, досегашния треньор - Феро - ми се вижда ИЗЧЕРПАН и без самочувствие.
+2
 
 
Феро ,както и Мъри не е от Пловдив или пък от Ботев..!Така,че кой от къде идва мен не ме интересува..!Искам моя Ботев да бъде поне на нивото на феновете си..!Сега ,засега това не е така..!?Вяра,Красота,Борба това е всичко ,към което трябва да се стреми всеки който идва в Ботев Пловдив..!Не ми се гледат лигльовци,просто защото такъв футбол вече няма никъде по света ...!Не е много това ,което искам от моя Ботев през този сезон!Просто ми се ходи в Европа за да чуят всички -Кой обичам аз ??-Кой е най - голям ???-И Кой е най велик на света...!
-1
 
 
"Вие знаете ли кога Ботев Пд за последно е събирал 28 точки." ..... ..... ..... абе, феро, ами половината от тези 28 точки ги спечели публиката на БОТЕВ с безрезервната си подкрепа на отбора .......... ..... ..... феро, вземи се огледай и виж къде се намираш вместо да говориш нелепости...
+8
 
 
Феро зад теб сме! Мъри и Лъчо Танев се облизват за парите на Цветан Василев, но няма да им мине номера.
0
 
 
И защо да не харесваме Мъри Стоилов?? Щото е "син"ли? Айде да живеем в 21-ви век! Стига с тия куминистически щуротии!! Сини - червени - зелени - пембени! Футболисти и треньори цветове нямат! Ние феновете може да се наричаме всякък но един футболист и ли треньор неможе да има цветове! Той да ни докара до Лига европа пък после да видим няма ли да се скандира и неговото име по стадионите! Не казвам ,че Феро трябва да си тръгне но ако го освободят мисля,че няма да е за лошо!
+7
 
 
Шефовете решават , но те трябва да се съобразят с нас феновете , защото без нас няма смисъл да се издържа отбора . Никой от нас не желае Мъри , така че Феро трябва да остане . Глас народен - глас Божи.Дано Мъри прочете , какво мислим за него и се откаже , преди да е станало лошо .
+8
 
 
Ако от ръководството бяха поставили цели пред отбора за полусезона и бяха обявили какво гоним тогава може да се обвинява Феро че не го е постигнал..... Но без поставени цели ...... какво повече да искаш от треньора ?? Защо да го сменяш като той незнае цял сезон какво да гони и за какво да се бори??? Най-добреото ни класиране от десетилетие насам а ние треньора ще гоним! Но все пак си има и шефове които взимат решенията. Нашата работа е по трибуните,като днеска! Който и да е треньор аз съм на стадиона и ще поткрепям отбора!
на 08.12.2012 г.
+2
 
 
"Вие знаете ли кога Ботев Пд за последно е събирал 28 точки..." --- Айде г-н Спасов малко по-скромно. Знаем. А ти с тази селекция , и тези условия за игра , и тия заплати - и на футболисти , и твоята ... можеше да събереш и повечко точки /Берое , Черно Море , буферите , ЦСКА , Лудогорец ????? / . Плюс това цяла есен не видяхме една изразителна победа , не видяхме един мач , който да ни напълни сърцата и очите от първата до деветдесетата минути...
+22
 
 
Искам да попитам тези вечно недоволните,кaде бяхте днес,защо не бяхте във В.Търново за да поискате сметка и да плюете?Питам ви,защото днес 400 Bultras,сред които и аз ,скандираха името на този човек и показаха,че трябва да се даде шанс на Феро,показаха че дори и в трудните моменти,в които се намира отбора винаги ще го подкрепят! "...Заедно дори във ада ние ще го следваме!" А вие???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: