Локо договори първите си нови попълнения, виж истината за Наско Курдов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
13:23 / 07.12.2012
6535
Старши-треньорът на Локо Пд Стефан Генов отрече, че клубът ще се разделя с нападателя Атанас Курдов. Както известно вчера излезе информация, че бившия играч на Ботев Пд се е разбрал с треньора относно неговото желание той да си тръгне от "Лаута". Днес Генов коментира, че вчерашната публикация не отговаря на истината, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Интервюто, което излезе вчера изобщо не отговаря на истината. Нито аз съм разговарял с Наско, нито той с мен", коментира наставникът.

"Определено на Наско не му въври играта и тази статия ще му дойде повече. Не е коректно това, което се изписа. Това влияе, както в съблекалнята така и на самия него", допълни Генов.

Треньорът също така призна, че клубът се е разбрал вече с двама футболисти за зимния трансферен прозорец, но не пожела да ги съобщи, тъй като това не е коректно от страна на "черно-белите" да съобщи имената преди те да си изчистят взаимоотношенията със старите си клубове. 

Относно трансфера на Мартин Камбуров Генов заяви:"Срещал съм се с него и съм разговарял за негов трансфер в Локомотив, но последната дума за него има нашия благодетел Веселен Марешки". 

Специалистът също така отрече, че реално към този момент никой не е проявил интерес към Станислав Маламов, Рангел Абушев и Георги Стефанов, които се тиражират по медиите, че са апетитна хапка на редица клубове.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).