Локо си връща собствени кадри, подвизаващи се по аматьорски отбори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:54 / 03.12.2012
4369
Локомотив Пд обмислят идеята да си върнат някои от юношите на тима, които играят по аматьорски отбори. Треньорът на черно-белите Стефан Генов си е набелязал двама футболисти на третодивизионния Тунджа Ямбол. Става въпрос за офанзивни играчи. Специалистът обаче не пожела да разкрие техните имена. Чечо дори в събота пътува до Асеновград, за да ги гледа на живо на стадион "Шипка" в мача на техния отбор с местния Асеновец от първенството на Югоизточната "В" група.

- Исках да видя на живо двете момчета, но не желая да разкривам имената им, тъй като все още не съм взел окончателно решение дали да им предложа да започнат подготовка с нас и еветуално да ги привлечем - заяви Стефан Генов.

В Асеновград специалистът гледаше под лупа и изявите на четирима играчи на домакините, които са кадри на школата на Локо Пд. Това са защитникът Бахри Шакир, вратарят Дамян Кадиев, халфът Шабан Османов и нападателят Благомир Мастагарков. Асеновец победи с 2:0, като Османов вкара едното от попаденията за своите. Не е изключено наставникът да привика някои от тези младоци да се завърнат на Лаута. Счита се, че с най-големи шансове за това са Благомир Мастагарков и Шабан Османов.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).