Вадят метлата в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
08:30 / 20.11.2012
10279
"Ботев" (Пловдив) ще се раздели с футболистите, които не се представиха на ниво през есенния полусезон. Това съобщиха от управата на "жълто-черния" клуб.

Минимум трима са играчите, които ще изхвърчат. На този етап е сигурно, че в отбора няма да останат защитникът Ивайло Димитров-Шведа и нападателят Петър Атанасов. Първият почти сигурно ще се завърне в Локомотив София, откъдето дойде при канарчетата преди година. Вторият най-вероятно ще бъде даден на сателита на "Ботев" - Раковски в "Б" група, който в момента е във възход. Самият Петър Атанасов е родом от Раковски. Той ще бъде наблюдаван от треньорите на "жълто-черния" тим и ако покаже добра игра, може да бъде върнат отново на "Колежа".

Две от новите попълнения на "Ботев" също са в немилост и ще трябва да се доказват. Това са вратарят Ернестас Шеткус, който загуби титулярното си място за сметка на Христо Иванов, и нападателят Станислав Костов, който засега не разгръща таланта си, заради който бе привлечен. Почти сигурно и Костов ще бъде преотстъпен на друг отбор, информира "Тема Спорт".



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).