Марешки надъхва Локо с двойни премии за бой над Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:13 / 15.11.2012
4056
Собственикът на "Локомотив" (Пд) Веселин Марешки е надъхал своите подопечни с двойни премии за победа на "Черно море". Елементарните сметки показват, че ако пловдивчани вземат трите точки, ще приберат по 1800 лева, тъй като стандартните им стимули за домакински успех са по 900 лева.

"Марешки ми каза, че брои този мач за дерби, подобно на "Локо" - "Ботев". Много иска да спечели първия си двубой с варненски клуб като футболен шеф и затова ще е щедър при свършена работа", разкри за "Народно дело" изгоненият неотдавна от "Лаута" Марин Петров. Последният обаче прогнозира, че "Черно море" няма да изгуби в събота.

"Варненци разполагат с по-опитни и класни изпълнители и това накланя везните към тях. "Локо" ще разчита на ентусиазма, на хъса на младите и публиката си. Разбира се, и на Стефан Генов, който знае всичко за съперника, след като допреди около два месеца му бе треньор. Моята прогноза е равенство, но ако ме питате и за втори знак, това е двойката", каза Марин. 

В момента 35-годишният халф поддържа форма със "Спартак 1918" и до януари трябва да реши дали да играе за тима напролет, или да води деца в школата. "Вероятно ще остана на терена до лятото", уточни Марин.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).