Гонят Шведа от Бирената

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (69)
08:23 / 12.11.2012
13216
Ивайло Димитров-Шведа е първият футболист, с когото Ботев ще се раздели през зимната пауза. Договорът на 25-годишният футболист с жълто-черните изтича след края на първенството. 

Според запознати контрактът му няма да бъде подновен и още през зимата се очаква той да напусне стадион "Христо Ботев" в Пловдив. През миналия сезон Димитров имаше титулярно място в състава на жълто-черните. След завръщането на пловдивчани в "А" група през този сезон обаче, Шведа няма нито една изиграна минута в мач от първенството. Доста често той дори остава извън групата за официалните мачове, както беше и за мача срещу Миньор. 

Край Бирената дори са смятали да се откажат от услугите на Димитров още през лятото. Все пак играчът остана в състава, но така и не получи шанс за изява. Преди няколко месеца той е бил предложен за преотстъпване в няколко клуба, но така и не се стига до договорка. След края на есенния дял от първенството се очаква Шведа да си потърси късмета другаде, като от Ботев няма да му правят спънки. Още през лятото имаше информации че той е желан от бившия си клуб Локомотив София.


Източник: "7 дни спорт"


Виж коментарите (69)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).