Николай Почеканов: Сашо Александров явно е гледал друг мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (136)
12:55 / 05.11.2012
18817
Нашите фенове за сетен път доказаха, че са №1 не само в Пловдив, смята изпълнителният директор на Локомотив (Пд) Николай Почеканов. Той се съгласи да коментира пред официалния сайт на клуба пловдивското дерби срещу Ботев, което завърши 2:2.

- Г-н Почеканов, хареса ли ви дербито с Ботев?

- Да, разбира се. Мачът се очакваше от 3 години. Получи се много интересна и динамична битка между два стойностни отбора. Имаше всичко - обрати в резултата, невероятна атмосфера по трибуните, коректни отношения между футболистите, нямаше грубости, и не на последно място, едно безупречно съдийство.

- Да, но спортният директор на Ботев Александър Александров обяви, че ще подаде контестация срещу отсъжданията на рефера Станислав Тодоров, който според него е опорочил мача?

- Първо ще кажа, че с ръководството на Ботев поддържаме нормални колегиални отношения с взаимно уважение. Колкото до изказването на г-н Александров, най-вероятно той е гледал някой друг мач. С думите си г-н Александров омаловажава труда на 22-ата на терена, които дадоха всичко от себе си. Цяла България стана свидетел на двубоя и хората могат сами да преценят дали съдията е повлиял с нещо на крайния резултат.

- Подобно дерби е истинско предизвикателство за полицията в града. Как мина според вас организацията на двубоя?

- Мисля, че без никакви проблеми. Изказвам огромни благодарности на полицията в Пловдив и по-специално на г-н Чонов, на г-н Гребенаров, както и на всички униформени служители, които създадоха перфектна организация около този мач. Тук е мястото да споделя, че цялото ръководство на Локомотив, както и футболистите, казваме едно огромно БЛАГОДАРЯ на нашите фенове, които за сетен път доказаха, че са №1, не само в Пловдив.

- Какъв е коментарът ви за играта на Локомотив в дербито?

- Момчетата се раздадоха в името на Локомотив. Съжалявам, че не успяхме да победим. Преследваше ни и малшанс, защото в края на мача пропуснахме едно чисто положение, което можеше да ни донесе успеха. Но това е един млад отбор, който в момента се изгражда и в него има огромно бъдеще. Нашият президент г-н Марешки дава всичко от себе си, за да върви отборът и успехите неминуемо ще дойдат.



Виж коментарите (136)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).