Христо Бонев: Георги Игнатов е престъпник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
12:17 / 29.10.2012
3947
Почетният президент на Локомотив (Пд) Христо Бонев остана изключително недоволен от съдийството на Георги Игнатов в мача с Левски. Претенциите на гостите са най-вече за втория гол на "сините", когато Базил дьо Карвальо бе изведен с близо 40-метров пас зад защитата на Локомотив (Пд). Според Бонев в тази ситуация е имало засада.

"Искам горещо да поздравя съдийската колегия, която е наказала този човек Георги Игнатов да не свири дълго време мачове. Съдийството му беше престъпно. Искам също така сериозно да охуля тези, които са го върнали обратно в съдийството, защото по моя скромна преценка този човек не заслужава да реферира на никакво ниво", обяви Бонев.

"Претенциите ми са най-вече при втория гол на Левски, когато според мен имаше огромна засада, поне 3-4 метра. Иначе съм доволен от играта на нашия отбор. Трябва да призная, че Левски заслужаваше повече победата, тъй като бяха безкрайно мотивирани след поражението от ЦСКА. Ние продължаваме да градим отбор и да се опитваме да стабилизираме максимално бързо ситуацията в клуба", завърши легендата на българския футбол.

Източник: "Меридиан Мач"



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).