ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев Пд и ЦСКА не се победиха пред пълните трибуни в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:56 / 27.10.2012Коментари (199)34097
Отборите на Ботев Пд и ЦСКА завършиха наравно 1:1 в мач от 10-ия кръг на "А" група пред пълните трибуни на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Иван Цветков откри за "жълто-черните" от дузпа в 42-ата минута, а резервата Тасио оформи крайното 1:1 в 80-ата минута.

Пловдивчани започнаха по-добре срещата и само след четвърт час игра имаха чудесна възможност да поведат в резултата, но левсия бек на домакините Артур Енрике пропусна чудесна възможност останал сам срещу Черни. Софиянци бързо реагираха и три минути по-късно треснаха гредата. Нюаджи центрира отляво, Платини се извисява над всички и стреля с глава, а топката срещна гредата.

В средата на първата част Ботев Пд пропусна втора добра възможност за реализиране на гол. Един от най-слабите играчи на терена Джереми Родригес направи груба грешка в защита извеждайки на добра позиция Вандер Виейра, но ударът на бразилеца не намери очертанията на вратата. 

С оглед показаното на терена домакините все пак успяха да вкарат гол. Това се случи 3 минути преди края на първата част, а точен за "канарчетата" бе Иван Цветков от дузпа.

След почивката "жълто-черните" се прибраха отзад и дебнеха ЦСКА на контраатака, а софиянци наложиха териториален натиск над домакините. В 72-ата минута "армейците" треснаха втора греда. Сержиньо центрира от корнер, Михаил Венков стреля с глава, но нацели напречната греда. Десет минути преди края ЦСКА възстанови равенството. След центриране на Сержино от фаул, Тасио излезе зад защитата на Ботев Пд и майсторски засече топката във вратата на Шеткус за крайното 1:1.

С тази точка Ботев Пд остава на 3-ата позиция с 20 точки. ЦСКА е 4-и с актив от 18.

Ботев Пд - ЦСКА 1:1
1:0 Иван Цветков 42'
1:1 Тасио 80'

Ботев Пд: Шеткус, Христов, Рахов, Грънчаров, Енрике, Иршак, Паласуелос, Огнянов, Неделев (75' Атанасов), Виера (86' Бамого), Цветков - к (87' Костов);

ЦСКА: Черни, Родригес (84' Пакурар), Попов, Крачунов, Венков, Янчев - к (63' Тасио), Саша, Анисе, Нюаджи (63' Сержиньо), Присо, Платини;

Още по темата: общо новини по темата: 36
29.10.2012
28.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+17
 
 
Добре , изпуснахме парата . Емоциите ни бяха в повече , но няма как.Пълен стадион, велика Публика, нахъсана игра. Играхме все пак срещу един не лек противник.Сега идва един мач , който също е за 3 точки, но носи съвсем друг заряд и емоции. Цялото ръководство трябва да знае едно - този път искаме победата на всяка цена.Не искаме невъзможното а само това , което сме си обещали - красива игра и атакуващ стил . Видим ли в този мач страхливи и дефанзивни действия, трудно ще ви простим , повярвайте ми.Зарадвайте пак жълточерните ни сърца , нали знаете този мач е "ден година храни".
-19
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+27
 
 
Аз лично се чувствам страхотно. След толкова години на агония направо бях изгубил надежда нещата някога да се оправят при нас. Вчера беше страхотно. Пълен стадион, пеене, хореографии. Една невероятна публика БЕЗ аналог в цяла България. И един отбор, който се бори за призовите места. Вярно, че не играхме така, както ни се иска на нас. Сигурен съм, че отдръпването второто полувреме не е по нареждане на треньора. Въпрос на психика в главите на футболистите. И още малко физическа подготовка. И на още няколко класни попълнения. Това 100% го вижда и Феро и ще работи над това. Да, ако бяхме победили, щяхме да доближим челниците на 3 т. и щяхме вече да мечтаем за титла още тази година. С тази публика и този собственик сме обречени на успехи. Обади ми се роднина от Благоевград. Гледал е мача по телевизията. Останал е шокиран от публиката на Ботев. Такова нещо не очаквал и никога не бил виждал в български мач. Как мислите се почувствах? Аз също съм част от тази магия. Горд съм и съм щастлив. Тази магия се предава на всеки, който се доближи до нашия клуб. Помните какво се случи с Пичоне, Морини и останалите италианци. Виждате как е обсебен от жълтата магия Вандер, Паласуелос, Иршак, Бобан, Артур Енрике... Последния е запалил всичките си приятели и роднини в Бразилия в социалната мрежа по жълтата идея. Дори застаряващия Иван Цветков, видял какво ли не във футбола, се радва пред публиката като малко дете. Това го няма никъде в България. Обичам Ботев Пловдив!
+16
 
 
Ще си позволя да защитя Феро от "специалистите" тук във форума на статията. По мое скромно, лично мое мнение, отборът ни се развива като по учебник! Много правилно върви и с високи показатели до тук! Защото най-важното е да се направи отбор, да се сглоби и да заиграе като отбор! И това, което ме радва е, че наистина имаме силен боеспособен отбор! От тук нататък по време на зимната пауза е редно да се надгражда отборът ни! Тогава всички новопривлечени 3 или 4 играчи ще се сработват с ГОТОВИЯ ВЕЧЕ отбор! Относно вчерашния мач нека да си сложим ръка на сърцето и да си признаем, че резервите на ЦСКА са определено много по-класни от нашите резерви и те реално изравниха резултата!!! Иначе тяхната физическа подготовка не е кой знае по-добра от нашата и бе напълно възможно да победим. Затова съм напълно убеден, че през зимата ще имаме далече по-равностойни и силни резерви като ЦСКА например. Тогава вече ще можем да строим планове за шампионска титла, успехи в европейските турнири и т.н.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
+36
 
 
Какво да кажем за Бобан Грънчаров. Това е най-добрия защитник в А група. Не слочайно е национал. Бобан е отличен в защита справя се с високите топки и топките по тревата. Като бетонна стена е . БОБАН - ВЕЛИКАН.
-44
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+24
 
 
Истината е че с тези футболисти горе-долу това ни е таванът.Футболистите се раздават на макс-но на повечето това им е максимумът.Но нека се радваме-хората се върнаха по трибуните-най-лошото вече е зад гърба ни.Нека нямаме нереално високи очаквания през първия ни сезон в А група-нека не забравяме че до преди 5-6 месеца не можехме да бием Несебър и Спартак Варна.Очевадно е че имаме крещяща нужда от поне 2-3 ма качествени и физически здрави офанзивни играчи-но нека оставим ръководството спокойно да си върши работата.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: