Стефан Генов: Отиваме в София с мисълта да вземем нещо от Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:02 / 26.10.2012
2766
"Не излизаме обречени срещу Левски. Даваме си сметка в каква ситуация ги срещаме", коментира на пресконференция старши-треньорът на Локо Пд Стефан Генов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Обстановката в нашия отбор е доста спокойна и отиваме в София да направим един открит, зрелищен мач и по възможност да откраднем точка, а защо не и победа", допълни Генов.

Наставникът се надяваме медицинския щаб на тима да се справи с проблемите на Диего и Валери Георгиев, които изпитват проблеми преди двубоя на "Герена" утре.

Генов също така уточни, че новото попълнение Серафим Михаилов няма да може да вземе участие в мача срещу Левски, както и ще пропусне някои тренировки на тима, тъй като има проблем с петата (кокоши трън), което не е кой знае какво, но изисква доста време докато мине.

На въпрос за колко време е подписал договор Михайлов Генов заяви:"Серафим е подписал докато има добра оферта от чужд отбор. Трансферът му в Локомотив обаче вече е факт и дори е уреден с картотека в БФС".




Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).