ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Близки медии до ЦСКА внасят интриги в клуба ни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:51 / 25.10.2012Коментари (70)13214
© Plovdiv24.bg
Софийски медии се опитват да разклатят обстановката в най-обичания пловдивски клуб, чрез много долни интриги преди важния мач с ЦСКА, пише bultras.com. Тази сутрин в столичен вестник с гръмко име "Тема спорт" се появиха информации, че в първите 5 домакински мача на Ботев посещаемостта е по-ниска от тиражиранaтa в медиите. И така да е, това е преценка на журналистите, които всеки мач се наслаждават на хореографиите на Колежа. Факт е, че Ботев Пловдив събира на стадиона си толкова зрители, колкото има общо на стадионите на цялата "А" група, а това е нормално да дразни столицата на България.

И вместо това да бъде похвално, за да амбицира останалите пловдивчани да идват да гледат истински футбол на стадион "Христо Ботев", вестникът оплюва всички медии в града ни и има за цел да покаже, че бройката всъщност не билата такава, каквато се описвала. "Журналистът" в този вестник се хваща като удавник за сламка. Сигурни сме, че 100 % не е стъпвал на Колежа поне от 10 години. Въпросният фен на ЦСКА пише, че по време на срещите влизали много "гратисчии", което на практика е невъзможно с новия пропускателен режим на нашия стадиона. Но това, няма кой да го провери, нали?

Стадионът на Ботев бе пълен на мачовете във В група, бе достатъчно пълен и във втория ни ешалон, а сега е просто ненужно да коментираме фактите, че феновете на Ботев всяка събота се събуждат с мисълта, че през деня играе техния отбор независимо срещу кой съперник. Това различава Ботев от останалите отбори в България. Така ще е и в събота, когато пет минути преди края на мача 15 хиляди ревнат "Празнуваме победата сега...." (знаете как продължава песента по-нататък).

Скрита тайна е, че противниците ни се стряскат най-много, когато чуят за бултрасите. Всеки гостуващ мач, средно е посетен от 2 хиляди жълто-черни, които могат да разклатят обстановката на терена и това се видя от мача с Литекс тази неделя. Бултрасите дадоха нужното самочувствие на футболистите и цялото. Сега същото ще бъде и в мача с червените. Не случайно до вчера, само за 29 часа бяха продадени над 3 000 билета.

ИЗВОДИТЕ

Важното е, че от това се разбира, че срещата ще е изключително важна за противниковия отбор и всеки извън Пловдив прави всичко възможно да се подмаже сега на гостите. Това ще е един важен мач и за всички бултраси, които ще дерат гърла за своя отбор. ЦСКА също ще излезне за победа особено след като победи в градското си дерби Левски миналата седмица.

Още по темата: общо новини по темата: 36
29.10.2012
28.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
27.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+12
 
 
Такава еуфория,както преди този мач,не помня поне от 10 години да е имало!
+6
 
 
Дано да не започнат да ви наказват с лишаване от публика,или домакинства... Имам предвид,че докато ние водихме в "А" група по посещаемост, имахме 2 домакинства в Стара Загора.Много е хубаво, че публиката се връща по стадионите,било то и в градския противник.
+22
 
 
Трябва да свиквате с такива провокации . Колкото по-силен е един отбор,толкова по-силни са ударите под кръста. Хубавото е,че запазвате добрия тон и уважавате предстоящия съперник.Човек винаги настръхва при гледката от пълен стадион,независимо да ли са 5,10 или 50 хиляди!
+10
 
 
Трифоне информацията не ти е коректна. Днес в 18.40 си купих билет и до момента имаше продадени 6700 билета. Справката е от Йотков.
+13
 
 
Завист, злоба , ееееееееее ще умрат от яд.....
+11
 
 
Нека си драскат софиянци по вестниците, а стадионите им да пустеят. Днес в 16:15ч. купих 10 билета от феншопа, попитах мацката, колко са продали до сега. Е познайте.....около 11 000 (единадесет хил.). Онея нека си драскат по вестниците.
-25
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+14
 
 
ЦСКА благодаряли на БФС!!!!де**а..Ако не е сарказъм, то значи е лицемерие. До вчера псуваха, обиждаха и кълняха Боби Михайлов и БФС , правителството на ГЕРБ, А днес министър Цветанов благодари на ЦСКА, Гошо Майкъла благодари на БФС.Това ако не е порно здраве му кажете!!
+6
 
 
На получовеците да им кажа че това е копировка на НАП.А, ТЕ АКО ИСКАТ ДА СИ СЪЗДАВАТ КАКВОТО СИ ИСКАТ.ЦИГАНИ
-22
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: