Зума: С миналогодишния отбор биехме Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (30)
09:55 / 24.10.2012
5472
Почетният прези­дент на Локо Пловдив Христо Бонев заяви пред "Тема Спорт", че обстановка­та в отбора се е нормализирала след победата над Славия.

"Най-важно беше да вземем трите точки и се радвам, че успяхме. След мача със Славия пре­зидентът имаше разго­вор с ръководители на нашите фенфракции и беше изпратен с ръкопляскане от публиката. Това идва да покаже, че всичко вече е както трябва и в момента за­почва подготовка за ма­ча с Левски. За да вземем нещо от "Герена" обаче, първо трябва Левски да нямат ден, а ние да надхвърлим своите възможности. Не е невъз­можно, но ще е трудно. Дано да имаме късмет. Преди всичко е важно да играем добър футбол в София, защото нямаме претенции. Липсва ни миналогодишният от­бор. С него щяхме да би­ем Левски. Сега разпола­гаме с млади момчета, които каквото и да направят, ще бъде за добро­то на клуба", категори­чен бе Зума.

"За Стефан Генов бе много важно, че се завър­на у дома с победа. Това при всички положения му дава настроение и енту­сиазъм за по-нататъшна успешна работа. Преди да свърши есенният дял, ще седнем с Генов и Марешки и ще направим всичко възможно да бъде подсилен отборът. Това, че казвам подсилен, не значи, че ще даваме ня­какви баснословни суми за футболисти. Но тряб­ва да подобрим значи­телно качеството във всички линии, които да допринесат за израства­нето на отбора", допъл­ни Бонев.


Виж коментарите (30)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).