Каролине Вожняцки ще е голямата звезда на Турнира на шампионките

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:12 / 22.10.2012
1197
Каролине Вожняцки ще бъде голямата звезда на Турнира на шампионките в София. Датчанката спечели своята 20-а титла в кариерата си на турнира в Москва, а след победата над Саманта Стосър с 6:2, 4:6, 7:5 потвърди, че ще приключи годината с Турнира на Шампионките.

- Сега ще отида до Варшава, за да си направя няколко теста на физическото състояние. После се прибирам в Монте Карло и след това пътувам за София. А после ще си взема три седмици почивка - сподели плановете си бившата №1 в света.

Тя обясни, че до последно се е надявала да участва в шампионата на най-добрите осем, който започва утре в Истанбул. Според нея Серена Уилямс е с най-големи шансове да триумфира с титлата. Вожняцки пропуска състезанието заради 11-ата си позиция в класирането, въпреки че започна годината като номер 1.

Тя се представи разочароващо в началото на сезона, но през втората половина подобри представянето си, за да се стигне и до успеха й в Москва.

Вожняцки е петата тенисистка, която потвърждава участието си в София. Освен нея сигурни са още Надя Петрова (Рус) и Роберта Винчи (Ит), както и получилите уайлд кард Мария Кириленко (Рус) и Цветана Пиронкова.

Източник: "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).