Христо Бонев: Всички трябва да подкрепим Стефан Генов!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
12:54 / 15.10.2012
5487
"Ще кажа само едно: Жалко! Много жалко! Вместо в този труден момент всички, милеещи за Локомотив, да си подадем ръка, ние се занимаваме със странични неща", така започна изказването си на днешната пресконференция легендата на "черно-белите" Христо Бонев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. И даде повече яснота около разминаването с Георги Иванов:

"След мача с Етър във Велико Търново собственикът Веселин Марешки ми се обади и ми каза, че не е доволен от резултатите на отбора и че е взел решение наставникът Емил Велев да бъде сменен, като ми изброи няколко имена на евентуални негови заместници и каза да му съобщя какво мисля. На другия ден от въпросния списък аз му отговорих, че най-добрият вариант е именно Георги Иванов-Гонзо. Марешки се съгласи. После се обадих и на Георги, като му заявих, че в Локо няма как да получава парите, които е вземал в Левски. Той отвърна, че това няма значение и че идва заради клуба и феновете. След това той е уточнил детайли около договора си на среща със собственика или негов представител. 

Преди подписването му обаче, Гонзо не хареса нещо в предложения му от Наско Узунов договор и така се стигна до втората среща с Марешки в София, на която Иванов обясни как вижда нещата в Локомотив. Марешки му каза "След няколко часа ще реша." Тогава Гонзо стана, взе си довиждане с всички и си тръгна. Знаете какво се случи след това", подробно обясни Бонев ситуацията около завръщането на Георги Иванов в Локомотив Пловдив.

"Сега обаче е нужно всички заедно да подкрепим Стефан Генов и да му помагаме, доколкото можем. Локомотив е над всичко и всички.", каза още Христо Бонев


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).