Стефан Генов: Убеден съм, че ще успея с Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
16:54 / 13.10.2012
8437
"Уверен съм, че ще успея да върна Локомотив там, където му е мястото, а именно - сред най-добрите в българския футбол. Радвам се, че се завърнах у дома", с тези думи започна пресконференцията, на която Стефан Генов бе представен като новия старши треньор на "черно-белите", предаде репортер на Plovdiv24.bg. В неговия екип ще влязат още Христо Колев - Бащата, Петър Пашев и Радостин Станев.

"До зимата ще разполагам с тези футболисти, които са налични и в момента. Мисля, че те имат потенциал и съм убеден, че ще го разкрият. През паузата между двата полусезона ще искам отборът да се подсили с нови имена, защото това е необходимо. Не за първи път поемам тима в такава критична ситуация - веднъж вече го сторихме с Аян Садъков през 2006 г. и след това завършихме шести. С просто око е видно, че организационно нещата не стоят добре, но по тези въпроси ще разговарям с ръководството в понеделник. 

Програмата до края на есенния полусезон е тежка, но не защото играем с трудни противници, а защото отборът е сглобен в движение, не е провел пълноценна подготовка и затова всеки мач е труден. Тук съм, за да стабилизирам Локомотив и да печелим точки. На този етап важни са именно те, а не толкова красивата игра. Сигурен съм, че ще успея в новото си начинание", завърши новият наставник на Локо.


Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).