Организираните фенски структури на Локо поискаха незабавни оставки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (85)
14:14 / 12.10.2012
8606
Организираните структури и организации на феновете на Локомотив Пловдив излязоха с официална позиция за създалата се ситуация около футболния клуб. Plovdiv24.bg я публикува без никаква редакторска намеса:

Обединение на всички организации и структури на привържениците на "Локомотив Пловдив" застава зад следните точки, които чакахме да станат факт още с идването на собственика Веселин Марешки:

1. Ръководството на ПФК "Локомотив 1926" Пловдив да излъчи виновните, които да поемат отговорност за създалата се незапомнена трагикомична ситуация в клуба.

2. За дългогодишното си позорно управление цялото административно ръководство на Локомотив да подаде оставките си веднага.

3. Да бъде гласувано доверие на една силна фигура, на която да бъде поверена цялата оперативна власт, за да носи отговорността за по-следващите резултати.

Впредвид настоящата ситуация, призоваваме цялата власт да бъде поверена на Георги Иванов.

В случай, че исканията ни не бъдат удовлетворени си, запазваме правото да ги отстояваме и извън медийното пространство по всички възможни начини.

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив
Lauta Hools
NUP-1995
София клуб
Гарата
Трибуна "Спортклуб"
London Crew
Фенклуб "Атланта"



Виж коментарите (85)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).