Цанко: Излизаме срещу Локо Пд за честта и достойнството на Етър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
15:24 / 04.10.2012
6079
Мачът в събота е по-различен, защото нямаме резултати и е крайно време да спечелим. Искам да поканя феновете на мача, за да видят един "Етър", който ще излезе да побеждава от първата минута. При нас ножът е опрял до кокала и този път играчите излизат за личната си чест и достойнство, заяви старши треньорът Цанко Цветанов. Според него обаче няма място за притеснение, защото първенството тепърва предстои и до последно няма да се знаят изпадащите, а изоставането на "Етър" е само три точки.

"Етър" има игрови потенциал да си тръгне с добри резултати от всички мачове до края на сезона. Нямам повод да съм песимист, виждайки начина, по който се готвят футболистите през цялата седмица, увери Цветанов.

Под въпрос за мача е Красен Трифонов, а сигурни отсъстващи - Гайдаров и Жандре. Още не е картотекиран сръбският вратар Ненад Филипович. Игралият във Втора Бундеслига Бакари Диаките не е получил одобрението на треньора. "На този етап неговото физическо състояние не е такова, каквото очаквам, и че той не може да помогне на нашия отбор до края на сезона", поясни треньорът.

"Познавам съперника и Емил Велев, защото дълго време работихме заедно. Той е сериозен специалист и съм сигурен, че "Локомотив" ще ни окаже сериозна съпротива. Те също нямат в последните мачове позитивни резултати. Но аз се интересувам как ще играе "Етър". Ако покажем най-доброто от себе си, ще бъдем краен победител", завърши Цанко Цветанов.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).