Александров: Ботев Пд няма да става шампион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
11:02 / 04.10.2012
5218
Мачът с Локо София е важен, но няма да е фатално, ако загубим. Важното е да играем добре, защото в последните два мача не бе така. Но пък си мисля и че е нормално, защото не може постоянно да бъдеш във върхова спортна форма. Има и спадове.

Радващото е, че единия мач - с Пирин Гоце Делчев, все пак го спечелихме. Надявам се да победим и Локо София. Важно е да влезем както трябва в мача и да играем по начина, по който нашият отбор може.

Аз не казвам, че отборът повече няма да греши, защото у нас всеки може да падне от всеки. Но е важно слабите игри да не се повтарят и да бъдем по концентрирани.

Има време да победим и някой от грандовете, но сега на дневен ред е Локо София", заяви пред "Тема Спорт" спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров-Кривия.

"Никога не е ставало на въпрос за освобождаването на Ферарио Спасов. Не зная откъде излизат тези спекулации. Ние не сме казали, че трябва да има някакви свръхочаквания към отбора. Играем мач за мач.

Сега градим тима, има и какво да надграждаме. Ние не сме казали, че ще ставаме шампиони", добави шефът при канарчетата. Относно чаканите трима-четирима чужденци на проби по време на паузата в шампионата той каза:

"Гледаме футболистите, които ще идват на проби по време на паузата да са от европейския съюз, защото квотите ни за чужденци извън ЕС вече са запълнени - имаме двама бразилци и един македонец. Целта е чужденците, които привличаме, да вдигнат класата, както е с тези, които сега са в тима.

Има футболисти от България, към които имаме интерес за зимата, но просто цените, които ни искат за тях, са нереално високи", завърши Кривия, като отказа да коментира назначението на Ахмед Ахмед за съдия на двубоя с Локо София.

От днес пък ще бъдат пуснати билетите за мача с червено-черните. Те ще са на цени от 10 лева за сектор А и 5 лева за всички останали сектори. За ученици и студенти талоните ще са по 2 лева.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).