Феро: И от трибуните ще бия Локо Сф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
08:57 / 04.10.2012
4578
Наставникът на Ботев Пд Ферарио Спасов открито заяви, че се води война срещу тях, но няма как да бъде спечелена. Феро е наказан и няма да води своите срещу Локо София. Той обаче се закани, че ще бие червено-черните и от трибуните.

- Според мен наказанието, което ми наложиха, е справедливо. Поведението ми не беше от най-цивилизованите, но след като някой си прави гавра с отбора, който аз ръководя, съвсем нормално е да си изпусна нервите. И от трибуните пак ще бия Локо Сф. Започна се една война срещу нас, не само от БФС, но няма да я спечелят. Зад нас са хилядите фенове на Ботев Пд. Имам си някакво обяснение за нещата, но ще го запазя за себе си. Аз няма да стоя отстрани безучастно и да пляскам, докато на терена се гаврят с футболистите ми. Отвсякъде атакуват Ботев и това не е един мач и едно положение. Това се случва от началото на първенството във всеки един двубой. Аз не мога да кажа едно положение, в което сме облагодетелствани, да сме вкарали гол от това или да сме спечелили мач. Все пак мисля, че имаме добър точков актив и скоро ще разберат, че трябва да се съобразяват с нас. Нека ни дадат някакъв шанс да играем, както ние си можем, а не както те искат - завърши Феро.


Източник: "7 дни спорт"


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).